020 71 57348

00 800 24466 247

info@aigon.nl

Orlyplein 85 - 1043 DS Sloterdijk - AMSTERDAM

Preventie

Wij bieden u een aantal aanbevelingen om uw data te beveiligen en mogelijk data verlies te voorkomen. Het zijn handige en eenvoudige tips voor het dagelijkse gebruik van harde schijven en/ of andere opslagmedia.

Voorkom data verlies

• Plaats uw PC/ Server in een veilige omgeving; schoon, droog en vrij van magnetische velden.
  • Sluit uw PC af volgens de instructies van uw besturingssysteem en haal deze pas van het stroomnet wanneer deze niet in gebruik is.
  • Gebruik de computerkast altijd in dezelfde positie als waarbij de harde schijf werd geformatteerd (dus of liggend of rechtop).
  • Installeer goede antivirus en firewall programma's en actualiseer deze minstens 1 keer per maand.
  • Update regelmatig uw besturingssysteem.
  • Instaleer en wis programma’s op de juiste manier.
  • Maak regelmatig back-ups.
AIGON - Data Recovery