020 71 57348

00 800 24466 247

info@aigon.nl

Orlyplein 85 - 1043 DS Sloterdijk - AMSTERDAM

Directe prijsopgave

Aigon geeft een 500GB harde schijf van uw klanten

28 oktober 2011

« Terug naar de lijst

Aigon, een bedrijf gespecialiseerd in data recovery van harde schijven, RAID-systemen en flash memory, geeft haar klanten een 500 GB harde schijf met uw gegevens hersteld.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 2003, is het verbeteren van Aigon voordelen die samenhangen met hun data recovery dienst om haar klanten bied te voorzien een uitstekende service tegen zeer concurrerende prijzen. Nu Aigon geeft haar klanten een 500GB harde schijf voor uw data hersteld, waardoor het toevoegen van een verdere verbetering van een reeds geleverde dienst en unieke voordelen, zoals gratis afhaling van beschadigde harde schijf en de mogelijkheid van een online pre-diagnose.

In aanvulling op deze voordelen, Aigon hecht waarde aan het aanbieden van een service, dicht bij behoeften van de klant, dus een beleid van transparante prijzen, met vaste tarieven afhankelijk van het feit dat het apparaat in te dienen.

Aigon, www.aigon.nl bedrijf gespecialiseerd in data recovery, heeft een gestroomlijnd proces en praktisch werk om klanten te helpen te herstellen van hun gegevens makkelijker en efficiŽnter. De hoge mate van succes in data recovery en uitgebreide ervaring in de industrie, laat Aigon een service van hoge kwaliteit te bieden tegen zeer concurrerende prijzen.

« Terug naar de lijst

AIGON - Data Recovery
Data Recovery services