020 71 57348

00 800 24466 247

info@aigon.nl

Orlyplein 85 - 1043 DS Sloterdijk - AMSTERDAM

Directe prijsopgave

Herstel uw data tegen de meest concurrende prijs en met de garantie van Aigon

10 juni 2008

« Terug naar de lijst

Aigon, pioneer op het gebied van specifieke oplossingen voor ieder data recovery proces. Zij vieren hun eerste lustrum met een speciale aanbieding voor hardware en software data recovery tegen de meest cuncurrende prijs.

Gedurende deze maand, verlaagt Aigon zijn prijzen voor data recovery service, zodat zijn cliënten tot wel €700,- kunnen besparen. Degene die hun voordiagnose van hun opslagmedium online aanvragen (www.aigon.nl) heeft nog extra voordelen zoals de gratis verzend service.

Cliënten die Aigon contracteren voor data recovery service kunnen hun verloren data terugwinnen van hun opslagmedium met logische schade voor €199,- en met fysische schade voor €599,- Indien de gewenste data niet terug te winnen is hoeft er niet betaald te worden, no cure, no pay.

Aigon, www.aigon.nl bedrijf gespecialiseerd in data recovery heeft een soepel en praktisch proces ontwikkeld om zijn cliënten te helpen zijn data terug te winnen op een zo’n simpel en efficiënte mogelijke manier.  Door de hoge graad van behaald succes op gebied van data recovery en de uitgebreide ervaring in de sector is Aigon in staat een service te bieden van hoge kwaliteit tegen de meest concurrende prijs.

« Terug naar de lijst

AIGON - Data Recovery
Data Recovery services